EveryBody Massagepraktijk Ede

    


 Zoekt U een massage op korte termijn? Vaak kunt U dezelfde dag nog terecht.  
 EveryBody
nu ook actief op Instagram: @everybody_massage_ede  

Voor kortingsacties zie Praktijk

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is bij uitstek geschikt om lekker te ontspannen en te genieten, voor mensen die last hebben van stressklachten of niet lekker in hun vel zitten.
Veel voorkomende klachten. zoals hoofdpijn. pijn in de nek, pijn tussen de schouderbladen en lage rugpijn, worden minder of helemaal verholpen met deze vorm van masseren. Een ontspanningsmassage kan ook prima gecombineerd worden met een anti cellulitis behandeling. Deze kan ook apart geboekt worden.

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van warme massageolie en een zacht ontspannend muziekje op de achtergrond. Tijdens de massage komt vrijwel je hele lichaam komt aan bod. De handen en de warme massageolie geven een prettig gevoel en daardoor zal je je snel ontspannen voelen. Ook voor stijve spieren en gewrichten is een ontspanningsmassage aan te bevelen. 

Het is ook mogelijk om een deelmassage te nemen.  Denk daarbij een alleen rug, nek en schouders of de onderbenen. Neem gerust contact op bij vragen. De klant staat bij ons centraal. 

Ben je allergische voor bepaalde producten geef dit dan ook even aan als je een afspraak maakt. Dit kan belangrijk zijn bij de keuze van de massageolie.

Vind je het prettiger om aan huis gemasseerd te worden dan kan dit ook. Woon je in de regio dan worden hier geen extra kosten voor berekend.
Behandeling alleen op afspraak.

Tarief

Voor een ontspanningsmassage van een uur wordt 40 euro in rekening gebracht.   
Studenten krijgen altijd 25% korting op het geldende tarief.