EveryBody Massagepraktijk Ede

    

 Zoekt U een massage op korte termijn? Vaak kunt U dezelfde dag nog terecht.
 Na de bevalling is een zwangerschapsmassage heel effectief om je lichaam te helpen herstellen.
 
 
EveryBody nu ook actief op Instagram: @everybody_massage_ede  

Voor kortingsacties zie Praktijk

Zwangerschapsmassage

Een heerlijke ontspannende massage in de zware periode van de zwangerschap. Immers tijdens de zwangerschap neemt de belasting van je rug- en beenspieren en de druk op het bekken extra toe. Tijdens de massage wordt er extra aandacht aan besteed. Deze vorm van massage heeft een heel gunstige invloed op o.a. spanning in de laatste weken voor de bevalling, rugklachten, spanning en/of vocht in de benen, pijn of spanning in het bekken (bekkeninstabiliteit). Het positieve effect is direct merkbaar na de massage.
Hulp bij en het aanleren van oefeningen ter versterking van de bekkenbodemspier is ook mogelijk. 

Een zwangerschapsmassage wordt aangeraden vanaf de 3e maand tot de laatste dagen voor de bevalling. Ook na de bevalling is een zwangerschapsmassage zeer aan te bevelen om het lichaam weer in goede conditie te krijgen en je spieren sneller te laten herstellen.

Tijdens je zwangerschap is de bloeddruk belangrijk. Even je bloeddruk en je zuurstofsaturatie meten is dan mooi meegenomen. 
Vind je het prettiger om aan huis gemasseerd te worden dan kan dit ook. Woon je in de regio dan worden hier geen extra kosten voor berekend.

Ben je allergische voor bepaalde producten geef dit dan ook even aan als je een afspraak maakt. Dit kan belangrijk zijn bij de keuze van de massageolie.

Behandeling alleen op afspraak.

Tarief

Een zwangerschapsmassage heeft een vast tarief van 40 euro. De massage duurt ruim een uur, maar bij meerdere klachten kan dit uitlopen. tot wel anderhalf uur. Iets om rekening mee te houden. Kom je tijdens de zwangerschap vaker langs voor een massage dan krijg je korting en betaald je 30 euro als vast tarief.

Wil je tijdens je zwangerschap regelmatig gemasseerd worden, dan spreken we daar samen een apart tarief voor af.