EveryBody Massagepraktijk Ede

    


 Zoekt U een massage op korte termijn? Vaak kunt U dezelfde dag nog terecht.
 EveryBody nu ook actief op Instagram: @everybody_massage_ede     

Kortingsopties m.i.v. 1 maart
-  Losse afspraak van een uur 40 euro 
-  2 afspraken van een uur 35 euro
-  3 of meerdere afspraken van een uur 30 euro
Bovengenoemde prijzen zijn per afspraak.

EveryBody massagepraktijk is een vertrouwd adres voor een heerlijke massage.
Jaren geleden is deze  kleinschalige praktijk opgericht in Ede, omdat ik graag een directe, positieve en persoonlijke impact wilden hebben op de gezondheid van anderen. Na mijn opleiding als sportmasseur bij het NGS,  ben ik begonnen aan diverse studies om mij verder te ontwikkelen als allround masseur met als specialisatie zwangerschapsmassage en ontspanningsmassage.  De praktijk is van alle gemakken voorzien     met o.a. een aangepaste massagetafel.

De praktijk is aan huis gevestigd. Dit voorkomt onnodige kosten, waardoor de prijzen laag kunnen blijven. Lastig om naar de praktijk te komen. Geen nood. EveryBody komt ook bij je thuis. Buiten de regio kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht.  

Ik neem ruim de tijd om goed naar mijn patiënt te luisteren en zo een individueel behandelplan aan te bieden dat het beste aansluit op de behoeften  van de patiënt.
Je hoeft natuurlijk geen klachten te hebben om te genieten van een goede massage. Iedereen is welkom!


Iedereen is welkom. Wil je meer weten over een bepaalde behandeling, klik dan op een van onderstaande links.


Uiteraard is iedereen welkom uit Ede, Veenendaal, Barneveld, Wageningen of elders uit de regio. Een afspraak op een van de vakantieparken in de buurt is ook mogelijk.  Kijk op de pagina van de massage van je keuze welke kosten voor een behandeling in rekening worden gebracht.