EveryBody Massagepraktijk Ede

    


 EveryBody nu ook actief op Instagram: @everybody_massage_ede  
Voor kortingsacties zie Praktijk

Stressklachten 

Klachten ten gevolgen van stress zijn een veel voorkomend probleem. Een beetje stress kan heel gezond zijn en ervaart iedereen wel is. Als stress klachten gaat geven dan is het tijd om er wat aan te doen. Een massage helpt om te herstellen (of voorkomen) van chronische stress, burn-out, slapeloosheid, simpelweg niet lekker in je vel zitten in bijvoorbeeld een examen periode of paniekaanvallen en trauma gerelateerde beperkingen. 

Een anti-stressmassage helpt je om je dopaminelevel te stabiliseren. Dopamine, ook wel het 'geluksstofje' genoemd, speelt een grote rol in je hersenen wat betreft het beloningssysteem. Alles wat je eet, drinkt of als prettig ervaart, zorgt ervoor dat er door jouw hersenen dopamine aangemaakt wordt. Hierdoor voel je jezelf gelukkig. Wanneer je veel stress ervaart is de balans in dopamine verstoord en moet deze worden gestabiliseerd om je beter te voelen. Het kneden van de spieren en het druk uitoefenen hierop tijdens een massage, stimuleert de aanmaak van dopamine en helpt je lichaam daarmee om beter om te gaan met stress!

Behandeling
Daarnaast helpt het je natuurlijk om maximaal te kunnen relaxen. Wanneer je gestrest bent, zullen je spieren zich aanspannen waardoor er een constant gevoel van spierspanning over het lichaam ontstaat. Ons lichaam kan stress moeilijker aan met deze spanning in het lichaam. Geen enkel medicijn of kunstmatige stimulans zal je zo goed helpen te relaxen als een natuurlijke massage.  Tijdens de massage kan rustige muziek helpen om het lichaam volledig te laten ontspannen.

De Zweedse massage, ook wel klassieke massage genoemd, is een van de meest gebruikte massagevormen en is bedoeld om het spierweefsel op te warmen en om spanning en pijn los te laten. De massage wordt voornamelijk met de handen gegeven en soms met de onderarmen. Deze massagesoort is erg ontspannend en is verreweg de beste keus om 

Tarief
Voor een antistressmassage van een uur wordt 40 euro in rekening gebracht.